WELKOM OP ONZE SITE!
(0)

Luchtmatras Luxus

 1.420,00 2.840,00

Eigenschappen:
De luxus is voorzien van een comfortabele schoudercomfortzone.Uw schouder kan hier zonder vervelende tegendruk in “wegveren”.Tevens beschikt het matras over heupondersteuning. De gestabiliseerde luchtkern is in te stellen, waardoor het matras aan elke lighouding en gewicht is aan te passen.De luxus is uitgevoerd met een hoogwaardige koudschuim afdekplaat. Het koudschuim is uiterst veerkrachtig. Het volgt de contouren van uw lichaam perfect, zonder enig vormverlies. Het opencellige materiaal zorgt voor zeer goede ventilatie en warmteregulering.
Velours matrashoes:
De velours matrashoes is een zeer hoogwaardige matrashoes.De velours matrashoes onderscheidt zich door een luxueuze uitstraling.De hoes voelt aan als fluweel.
Coolplus matrashoes:
De CoolPlus matrashoes bevat een innovatieve vezelstructuur, die zorgt voor een snelle afvoer van vocht en warmte. Hierdoor blijft de huid langer droog, fris én koel.De ademende eigenschappen maken deze matrashoes een echte aanrader.Vooral in de zomer zult u het verschil merken.
Afwijkende matrasmaten op aanvraag.
Voor uitgebreide informatie bezoek de site van Matrair.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Voordelen van een luchtmatras:

U kunt zelf uw matras naar wens instellen,
Het matras hoeft nooit gekeerd te worden en is licht van gewicht,
Het matras is geschikt voor alle bedbodems,
U draait minder in uw slaap door de goede lighouding,
Minimale drukpunten, u voelt het nergens “knellen”
Het matras is geschikt voor rugslapers, zijslapers en buikslapers,
Het matras zakt niet door; het matras gaat langer mee,
Garantie volgens CBW normen, met aanvulling van 5 jaar op de uitwisselbare luchtkern,
3 maanden gratis omruilgarantie
De goede eigenschappen blijven behouden
Slaapproblemen verminderen

Eenmaal goed ingesteld, behoudt het matras zijn goede eigenschappen.Het zakt niet door op die plaatsen waar de drukpunten zitten zoals heupen en schouders, iets wat na verloop van tijd bij matrassen vaak voorkomt.
Erkend medisch hulpmiddelHet lucht matras ( fabrikant Matrair ) voldoet aan de eisen van Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen.
Het Matrair-Easyfix systeem De matrassen zijn voorzien van het handige Matrair-Easyfix systeem.Hierdoor zijn de matrassen eenvoudig demontabel, waardoor het inwendige altijd gemakkelijk te bereiken is.De innovatieve matrassen van Matrair zijn Nederlandse kwaliteitsproducten waar we trots op mogen zijn.
GarantieEen matras van Matrair is een Nederlands kwaliteitsproduct. Ieder gefabriceerd matras wordt terdege getest.Mocht er toch onverhoopt eens iets mis gaan, dan kunt u rekenen op een goede no-nonsense garantie.Het probleem wordt altijd snel verholpen.

Extra informatie

Tijk

Cool Plus, Velours stretch