WELKOM OP ONZE SITE!
(0)

Texeler Onderdekens

 149,00 395,00

Koude nachten zijn voorbij met deze heerlijke Texeler VolWol vacht. Tegelijkertijd zorgt dit onderdeken voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Hierdoor slaapt u ook tijdens de zomerse dagen droog en zacht.
Om dit te bereiken is het onderdeken verschillend aan allebei de kanten. Dit onderdeken heeft een vulling van 450 gram Texelse scheerwol per m2. Aan één zijde bevat de onderdeken een vacht van 550 gr/m2 van zuivere scheerwol en donzig zachte kasjmiervezels. De andere zijde is van een hoogwaardig perkal katoen. Het VolWol vacht bevat vier elastieken op iedere hoek, om eenvoudig aan uw matras te bevestigen.

Het VolWol velours deken van Texeler is een heerlijk onderdeken gevuld met Texels schapenwol. Voortaan slaap je comfortabel op een dikke laag wol van 1000 gr/m2. Ideaal is dat het onderdeken gemakkelijk in zowel de zomer als winter kan worden gebruikt. De ene kant is namelijk voorzien van geschoren badstof. Heerlijk warm! De andere kant is gemaakt van een hoogwaardig perkal katoen zodat u tijdens de zomerse dagen heerlijk koel slaapt. Het VolWol
onderdeken bevat vier elastieken op iedere hoek, om eenvoudig aan uw matras te bevestigen.
Tip: dankzij de goede isolatie, vochtregulatie en ventilatie is dit onderdeken zeer goed voor spieren en gewrichten.

 

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Verschil onderdeken en topper?
Een onderdeken – het woord zegt al – is een deken voor onder je hoeslaken. Hij is 3 à 4 centimeter dik en je legt hem op je matras voor een extra zachte achtergrond, om heerlijk op te slapen. De onderdeken heeft wel wat van een topper, maar is wat dunner en warmer. In tegenstelling tot de dikkere topper zit de onderdeken vast met elastieken aan de vier hoeken.

De Texeler onderdeken is er in twee uitvoeringen

Texeler VolWol Vacht

Texeler VolWol Velours

Extra informatie

Multikeus

VolWolVacht, VolWolVelours

Maat

80x200cm, 80×220 cm, 90×200 cm, 90×220 cm, 140×200 cm, 140×220 cm, 160×200 cm, 160×220 cm, 180×220 cm, 180×200 cm